FORUM KS DRAMLJE Seznam forumov FORUM KS DRAMLJE
Vse o krajevni skupnosti Dramlje in njenih vaških skupnostih.





KRAJEVNI FUNKCIONARJI KJE STE???

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    FORUM KS DRAMLJE Seznam forumov -> KRAJEVNI ODBORI političnih strank v KS Dramlje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Agent 007



Pridružen/-a: 31.01. 2009, 15:20
Prispevkov: 13
Kraj: Dramlje okolica

 PrispevekObjavljeno: 14 Jan 2013 17:55    Naslov sporočila: KRAJEVNI FUNKCIONARJI KJE STE??? Odgovori s citatom Back to top

PRIČA SMO MRKU LOKALNE POLITGARNITURE

Organi ki delujejo za ljudstvo, morajo delovati javno. Žal pa smo v Dramljah v totalnem mrtvem teku, bom pojasnil zakaj:
- ks Dramlje deluje v ilegali (ni zapisnikov, spletni blog sameva, ni sestankov krajanov, skupnega oblikovanja plana dela... )
- trije svetniki v občinskem svetu so skoraj nepojavni (VKLJUČNO Z NJIHOVIMI STRANKAMI!), prav tukaj je eden izmed njih pripravil stran, kjer naj bi predstavljali svoje delo, pa ni nič od tega, še pobudnik tega je očigledno obupal (ali pa mu zmanjka časa)
- svetniki KS kje je vaš glas, kje so pobude, saj ne rečem da jih ni, a zgleda že tako (ni zapisnikov, če so so pa tako katastrofa od katastrofe - zelo "suhi")

So tudi svetle izjeme, izjemno všeč mi je gradbeni odbor Šedina - Uršula, ker mislim da je prvi primer, da nek odbor tako javno dela, obvešča svoje ljudi. Podobno sledijo tudi v onem delu Šedine vija konjeništvo Ogrizek do vikendov... res lepo.

Super je tudi portal Dramlje.info, vendar o sejah KS sploh ne pišejo gor, zato bi predlagal Primožu, da bi kdaj le napisal kak pripevek iz seje, sori vem da imaš velik dela, če bi se dal bi blo fajn, vsaj dokler se (tudi za to) plačan eštabliment KS-a ne zbudi iz zimske dremavosti...

Predlog: Zahtevajmo večjo javnost dela KS Dramlje, ter naših krajevnih in občinskih svetnikov! Sodelujete z predlogi, sestavimo javni poziv, zahtevajmo ker je to naša pravica.
Wink
 
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    FORUM KS DRAMLJE Seznam forumov -> KRAJEVNI ODBORI političnih strank v KS Dramlje Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.