FORUM KS DRAMLJE Seznam forumov FORUM KS DRAMLJE
Vse o krajevni skupnosti Dramlje in njenih vaških skupnostih.





E - INŠTALATER, spletna revija (november 2009)

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    FORUM KS DRAMLJE Seznam forumov -> NASVETI - svetovalni servis foruma
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
PRIMOZ
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.03. 2008, 10:44
Prispevkov: 549
Kraj: Dramlje

 PrispevekObjavljeno: 21 Nov 2009 15:46    Naslov sporočila: E - INŠTALATER, spletna revija (november 2009) Odgovori s citatom Back to top

V mesecu novembru je izšla nova številka strokovne revije INSTALATER. Revijo prejemajo strokovnjaki s področja energetike in posamezniki, ki jih zanima področje gradbeništva in strojnih instalacij.

Razvoj na področju gradbeništva in strojnih instalacij je v zadnjih treh desetletjih postal izredno zanimiv in hiter. Projektanti, tehniki, izvajalci, skratka vsi, ki se ukvarjajo z omenjeno stroko, morajo pri svojem delu, spremljati številne novosti, pa tudi možnosti za dobavo posameznih elementov. Pri svojem delu potrebujejo prospekte in navodila proizvajalcev, ki jih ti radi pošiljajo vsem zainteresiranim. Tudi mi, pri strokovni reviji, si želimo, da postane revija, ne samo informator, temveč da bo prirejena tudi kot učbenik. Zato so med tekstom tabele s karakteristikami najbolj uporabljenih elementov, s katerimi lahko izvajalci del in tudi v šolah izdelajo predpisane programe in tudi projekte za centralna ogrevanja in druge vrste strojnih instalacij. Vsekakor pa si želimo, da bo revija dobro služila tehnikom in izvajalcem v praksi, saj je podobnih revij in učbenikov, v slovenščini, še relativno malo.

V upanju, da boste v reviji tudi vi našli veliko zanimivega, vas obveščamo, da si jo lahko ogledate na spletni strani www.instalater.si . Lahko pa se tudi včlanite v naše društvo instalaterjev energetikov Maribor »DIEM« na spletnem naslovu: www.instalater.si/diem.php Članstvo v društvu je brezplačno. Kot član društva, pa boste prejemali tudi brezplačno strokovno revijo INSTALATER.


POVEZAVA DO NOVEMBRSKE ŠTEVILKE INŠTALATERJA:
http://www.instalater.si/revija/7/Instalater
 
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    FORUM KS DRAMLJE Seznam forumov -> NASVETI - svetovalni servis foruma Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.